Viser alle 27 resultater

Diverse andre vare kan også være vores brugte varer som er en side gevinst for EF Handel og vores kunder og er der noget som er for godt til at smide ud så kommer det jo vores kunder til gode og vi får lidt økonomi ud af det.

Vi har god erfaring med at sælge brugte Stokerfyr , Støbejernskedler og pille ovne og det er vist ikke sket at nogen er kommet tilbage med en vare de ikke var tilfreds med.

Vi reparer også en del kedler for kunder og de trykprøves her inden kunden henter dem så er vi sikke på at de er tætte.

Alle brugte varer sælges som beset og vi kan jo ikke give fuld ny garanti på gamle brugte ting og det er prisen jo også sat efter og vi sælger ikke noget vi er bevist om ikke virker så smider vi det til skrot.

Vi har en del af de vare som vi kalder brugte de er faktisk ikke brugte men måske udgået og der for sælger vi det som en brugt vare til billig pris og dermed har man heller ikke den garanti på varen som nye gængse vare.

Sælger vi brugte pille ovne så står vi 100% på mål for reklamationer de første måneder og laver ovnen hvis der skulle være noget men vi gør en stor indsats for at der er stabile og drift sikker inden de sælges.

Som regel tager vi ikke brugte vare retur hvis man fortryder et køb men skulle problemet opstå så tager vi en snak om hvad vi så kan hjælpe med og håber vi finder en løsning som gør begge parter glade.