Viser alle 4 resultater

 • Postkasse stativ

  225,00 kr.
 • Sime indbygnings termometer

  350,00 kr.
 • Skamol / Vermiculit plader Universal

  600,00 kr.
 • Termostat Hoved med fjern føler

  250,00 kr.

Rodekassen har mange nye varer som også er omfatte af reklamations betingelserne som kan læses i vores handels og salgs betingelser og vi sælger mange nye ting hvor vi vider giver en producent garanti men det er så producenten som står for de reklamationer som det produkt er underlagt.

Nye varer fra Rodekassen står som regel på vores lager inden de sendes ud til vores kunder og vi har også kunder som henter deres nye varer direkte hos os men det er noget der skal aftales på forhånd med lageret.

Nogle nye varer kommer også nogle gange direkte fra vores leverandør og  måske fra udlandet og modtager er forpligtet til at kontroller standen på varen så snart de modtager varen hvis der skulle være noget med en eventuelt fragt skade så skal modtager selv rette henvendelse til transportøren for at få erstatning for skader som er påført varen i mens de har haft det i deres varetægt, det kan vi ikke som afsender gøre dem ansvarlig for det ER modtager uanset hvilken transportør det er.

Vi sikker os at varen fra Rodekassen er okay stand inden vi pakker det og vi har stor erfaring i at pakke vare til transport så vi forsøger at holde fragt skader på så lavt niveau som muligt.

Trods alt så vil vi jo gerne at du ringer til os hvis du har haft en dårlig oplevelse efter en modtagelse af en vare fra EF Handel så skal vi være behjælpelig med at løse problemet på vegne af dig som modtager.

Vi vil gøre meget for vores kunder får en fair behandling.