Skorsten haves i mange størrelser og nogle i gammel mål

Skorsten kan EF Handel leverer. Alt i røgrør til pilleovne, som er vores speciale. Vi kan lave special overgange efter mål. Alle vores røgrør er godkendte i god kvalitet fra certificeret producenter. De leverer rør med stor nøjagtighed i mål, så montering og samling af rør går let og hurtig.

Ø.155mm røgrør er et gammel røgrørs mål, som ikke laves mere. Men vi har lidt gammel lager, og i værste fald kan vi få dem lavet. Eller vi kan lave en reduktions overgang, så du igen har mulighed for at samle dine gamle røgrør. Måske også samle dem med de nye mål med en overgang.

MEN husk, du må ikke neddrosle aftræks røret fra fyret ind til skorstenen, men du må gerne skalere det op i størrelse.

Alle vores røg rør er lavet i kraftig kvalitets stål

Alle vores røgrør er lavet i kraftig kvalitets stål, som er lavet med pression, så samlinger er lette og lide til. Har du brug for de er støvtætte, så kan vi anbefale at bruge vores ovn kit, Det hærder når det bliver varmet op. Det har også let ved at slippe igen ved slag på røret, så krakaler kittet. Derefter er det nemt at rengøre til en ny samling.

Røgrør er normalt malet med stærk varme bestandig maling. Det holder farven så godt som muligt, alt efter hvor højt temperaturen bliver i røret.  Forkorter du et rør, bør du reparer samlingen med varme bestandig maling, som vi også har på shoppen. Så undgår du unormal rust angreb på dine røgrør.

Ekstra rense muligheder

Vi har også løse renseklapper, som du kan montere på dine røgrør. Hvis din skorstensfejre kræver ekstra inspektionsklap, så har vi også mulighed for at sende vores montør ud, og bore et hul. Og samtidig montere en ekstra renseklap eller flere om nødvendig.