Skip to main content

Firma profil

EF Handel er et Handels firma med egen Import og salg af alt indenfor varmeanlæg. EF Handel er opstartet af indehaveren Erling Friis og der af navnet EF tilbage i 1992 og står i dag solidt placeret i markedet. Firmaet råder over ca. 12-1300m2 lager lidt nord for Vejle og har i sæsonen mange folk i arbejde med montage salg og service over hele landet.

Nye og Gl. Støbejernskedler har været en stor del af Firmaet, og med renovering og reparation af gl. støbejernskedler er EF Handel specialister indenfor området hvor mange private og smede / VVS firmaer landet over har fået repareret gl. kedler.
Kedler og stokerfyr har i flere år været omdrejningspunktet, men er hen af vejen blevet overtaget mere og mere af Træpillebrændeovne, som i dag driver ca halvdelen af omsætningen. Kedler og stokerfyr vil blive ved med at være et fast produkt, da EF Handel har været markant fremme på marked i så mange år og solgt så mange anlæg.

EF Handel har Træpilleovne som speciale og som en af de første på det Danske marked med Træpilleovne i 1998 så sidder EF Handel med en solid viden og erfaring på dette område hvor EF Handel tit rejser til Italien på en eller flere fabrikker for at deltage i kurser hvor alle nye tiltag bliver opdateret så Firmaet kan udføre service og vedligehold på højeste niveau det er et af Firmaets mærkesager at kunden skal plejes i mange år frem og det viser sig hen af årene at det lønner sig.

Som en vigtig brik i det hele så kan EF Handel også byde på et kæmpe lager af reservedele som mange gange er det der vinder mange nye kunder og dertil firmaets kørende service over hele landet.

EF Handel rejser meget ud i Europa på de store messer for at holde sig orienteret om nye producenter og nyheder indenfor Varme branchen og ikke mindst for at se nærmere på konkurrenternes anlæg for at holde øje med om der er nogle som overhaler de produkter som EF Handel importere og der til kan siges at EF Handel vel nok indenfor Træpilleovne har valgt rigtig ved at holde fast i det verdenskendte firma Extraflame som sidder meget solidt på verdensmarked med et unikt produkt program.

Tryk "Enter" for at søge, eller "ESC" for at lukke