Skip to main content

Rustfri Mpressfittings

Vi har primært fokus på VVS-installatører.

Vores koncept er baseret på grossistvirksomhed til forhandlere i VVS-branchen – derfor beder vi jer venligst oprette et login, så I kan se  B2B priser, og I vil blive kontaktet omkring den rabatkode vi kan tilbyde. Rabatten fratrækkes ved kassen ved varebestilling.

Ring til os på 75676502 så hjælper vi dig med at komme igang,

så er din konto klar på få minutter, med din rabatkode.

Vi leverer kun Mpress produkter, fremstillet i rustfri stål 316L, i højeste kvalitet. Vi kan konkurrere med de fleste i branchen på priser og leveringssikkerhed. Vi kan levere fra 15 mm til 28 mm i rustfri Mpressfittings og rør. Større størrelser kan også leveres.

Dag til dag levering ved bestilling inden kl. 14.30. Bestillinger under kr. 2000 tillægges kr. 75 i fragt. Ved bestillinger over 2000 kr. fragtfrit.

BLIV FORHANDLER

… eller ring på tlf.: 75 67 65 02

MPressfittings

Rustfri pressfittings i højeste kvalitet og dermed lang holdbarhed. Fremstillet af højlegeret syrefast rustfri stål. Log ind så I kan de fordelagtige B2B priser. Vi er også leveringsdygtige i pressrør, 3 meter og 6 meter. Levering fra dag til dag. Bestil på vores online portal inden kl. 15.00 og modtag det dagen efter. På portalen vil du finde et stort udvalg af pressefittings produkter.

Følgende dimensioner kan leveres (mm):
15, * 18, * 22, * 28, *

BLIV FORHANDLER

Bliv forhandler

    • Fakturerings adresse

Konceptet – EF Pressfittings

Vores koncept er baseret på individuel personlig kontakt med den enkelte virksomhed på et uforpligtende møde. Hvor vi meget gerne stiller vores ekspertise til rådighed og viser et udsnit af vores varer sortiment.
Derefter vil virksomheden få et individuel login til deres egen bestillingsside hos os, så der kan bestilles varer hele døgnet. Vi leverer fra dag til dag.

Nyhed:
Mulighed for at vælge natlevering, varerne leveres inden kl. 7 den følgende morgen kr. 175,- uanset mængde. Der kan indgås aftale om opsætning af nøgleboks og leveringsbeskrivelse. Så varerne leveres forsvarligt.

 

ISO certificeret

EF Handel har serviceret og solgt produkter i 30 år, primært til VVS- og pilleovnsbranchen. Vi har altid sat en dyd i at betjene kunder på en sober måde, og følge alle problemer til dørs. Få et B2B login, der er penge at sparer.

EF Pressfittings er et kvalitets produkt som er testet og godkendt til flere Europæiske lande som stille store krav til produktet der i blandt WRAS certificering til det Engelske marked er en meget skrap instans og det har alle EN normer som er krævet og der ud over har EF Handel fået GVD mærkninger af produktet så vi kan sælge det på lige fod med de andre aktør i de øvrige skandinaviske lande og skulle der mod forventning opstå yderligere krav til produktet så står vi klar til at lade det blive certificeret hvis det giver mening til et special projekt.

Producenten er også iso certificeret med løbende fabriks kontrol og årlig certificering og deres råvare leverandør er også iso certificeret så vi har en god mave fornemmelse på at vores produkt lever op til alle forskrifter og lovkrav og vi kontroller selv at de overholder deres forpligtelser.

Ring og få en snak på tlf.: 75 67 65 02 om hvordan vi kan hjælpe jeres forretning.

Tryk "Enter" for at søge, eller "ESC" for at lukke