Viser alle 4 resultater

 • Bøjning 2×45-90gr.ø200mm

  580,00 kr.
 • Bøjning 45gr. ø200mm

  530,00 kr.
 • Bøjning 45gr. ø200mm med renseklap

  530,00 kr.
 • Magnet sæt

  149,00 kr.

Røg rør i ALLE størrelser til ALLE formål.  Vi fører også rør med gamle mål, og laver special rør til projekter.

Røg rør i kraftig godstykkelse lavet med pressions samlinger. Det gør arbejdet til en leg, at samle forbindelsen fra fyret til skorstenen

Vi forsøger at lagerfører de mest gængse emner og størrelser, så vi kan leverer dag-dag i hele Danmark. Du er også velkommen til at afhente dine Røgrør efter aftale, men lav gerne en bestilling på shoppen. Skriv hvis du har aftalt at afhente, så det ikke bliver pakket og lagt i postbur, hvis du afhenter.

Røgrør er lavet i stål og valset til en runde rør, hvor efter den bliver presset i et værktøj. Så bliver der lavet muffe og nippel, så rør kan samles ind i hinanden.

Ved små rør ø.80 og ø.100 mm bruges silikonepakninger, til at sikre de er tætte for røg og støv i de opholdsrum, hvor de er monteret. Rør over Ø.100mm skal tætnes med ovn kit, hvis man vil sikre at de er støvtætte. Her kan også bruges varmefast silikone, hvis temperaturen ikke bliver over de grader silikonen er godkendt til, vi anbefaler ovn kit.

Vores røgrør er godkendte til deres formål, og lakken de er malet med, vil de første gange man tænder op i fyret, kunne afgive nogle dampe. Disse  kan føles ubehagelig. Så det anbefales at man udlufter rimelig meget de første gange man fyrre i ovnen eller fyret. Sørg for at ingen personer eller dyr kommer i nærheden af røret, da det kan blive meget varm.