Skip to main content

Handelsbetingelser & Persondatapolitik

Bemærk, der kan være skærpet reklamationsrettigheder for erhvervskunder i nedenstående.

Generelle oplysninger
Juridisk navn: EF Handel
CVR. nr. 18862603
Adresse: Linnerupvej 10 7160 Tørring.
E-mail: efh@ef-handel.dk
Telefonnummer: 75676502

Hvis du fortryder dit køb som privatperson (Fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på EF Handel Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på  efh@ef-handel.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Specialvarer/skaffevarer samt varer produceret efter mål kan ikke returneres.

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende, og alt skal sendes direkte til lageret vi henter IKKE pakker sendt til pakkeshop.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet som privatperson
Hvis du fortryder dit køb som privatperson, får du det beløb varen har kostet tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger for vare modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger (og heller ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering). Returneringen skal være uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

EF Handel
Linnerupvej 10
7160 Tørring

Tilbagebetaling af købsbeløbet for erhvervskunder
Hvis du tilbageleverer varer indenfor 14 dage fratrækkes 10% af købsprisen til dækning af returomkostninger. Varer der er  fra 14-30 dage gammel fratrækkes 20%. Varer der er modtaget for mere end 30 dage siden kan som udgangspunkt ikke returneres.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende, og alt skal sendes direkte til lageret vi henter IKKE pakker sendt til pakkeshop!

Hvis der er noget galt med varen (Reklamationsret)
Når du handler på EF Handel.dk som privatperson har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret nye vare. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

*Du kan ikke klage over fejl eller skader, som du selv eller pille ovn/fyret er årsag til eller over almindeligt slid.

*For (varer med begrænset holdbarhed) gælder det, at almindeligt slid ikke er en mangel i købelovens forstand, selvom nedslidning kan indtræde inden udløbet af de 2 års reklamationsret.

*Dette gælder således gløderør/el tænder som har begrænset holdbarhed ifølge producenten fra 10-60 Måneder alt efter drift belastning og luft flow.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende,og alt skal sendes direkte til lageret vi henter IKKE pakker sendt til pakke shop!

Varen sendes til:

EF Handel
Linnerupvej 10
7160 Tørring

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt, samt faktura nummer
Brug vores info mail: info@ef-handel.dk

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende, og alt skal sendes direkte til lageret vi henter IKKE pakker sendt til pakkeshop!

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og sørg for at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Reklamation Pressfittigs B2B
EF Handel videregiver en 10 års producentgaranti på vores EF MPRESS fittings, rustfri.

Prisændringer
Prisændringerne i forbindelse med fastpris aftaler kan forekomme, pga. leverandøromkostninger, mv, dog aldrig bagudrettet.

Hvilke betalingskort modtager vi på siden?
Der kan betales med følgende betalingskort: Visa, Visa/Dankort, Visa Electron,, MasterCard, Maestro.
Vi betaler kortgebyret i forbindelse med handel på vores webshop.
Beløbet hæves først når varen sendes. Der kan aldrig hæves et større beløb end det som er godkendt.
Alle priser på ef-handel.dk er i danske kroner og inkl. 25% moms

Fragt og forsendelse for private
Vi benytter Post Nord, GLS og Brink transport.
Fragten er gratis ved køb for 800 kr. inklusive moms. Ved køb for under 800 kr. inklusive moms koster det 75 kr.
Fragtpris af pallegods og andre større emner aftales pr.mail individuelt hvis det ikke fremgår under varens beskrivelse i shoppen.

Bemærk! Vi modtager ikke retur pakker sendt pr. efterkrav eller lignende, og alt skal sendes direkte til lageret vi henter IKKE pakker sendt til pakkeshop!  

Fragt og forsendelse for Erhverv
Vi benytter Post Nord, GLS og Brink transport.
Fragten er gratis ved  køb for 2000 kr. excl. moms. Ved køb for under 2000 kr. excl.  moms koster det 75 kr. excl. moms.
Fragtpris af pallegods og andre større emner aftales pr.mail individuelt hvis det ikke fremgår under varens beskrivelse i shoppen.

Bemærk! Vi modtager ikke retur pakker sendt pr. efterkrav eller lignende, og alt skal sendes direkte til lageret vi henter IKKE pakker sendt til pakkeshop!  

Natlevering
Natlevering foretages af Brink Transport i Jylland, Fyn, Sjælland og brofaste øer i Danmark. Vare bestilt inden kl.14.00 i alle hverdage vil blive leveret senest kl. 07.00 næste dag. Der er mulighed for instrukser vedr. levering ved bestilling under:  “Bemærkninger til ordren”. Hvis ikke andet er aftalt vil varerne blive leveret på adressen bedst mulig efter chaufførens vurdering uden kvittering for modtagelsen.. Efter levering henstår varerne for modtagers ansvar og risiko.

Leveringsansvar
EF Handel kan ikke gøres ansvarlig for udefra kommende hændelser, såsom trafikale problemer, vejrforhold og materielle nedbrud mv.

Salg til udlandet.

Særlig krav for reklamationer Vedr. Salg af vare til kunder udenfor Danmark : Alle reklamationer vurderes så vidt mulig via foto og mail, i tvivl situationer forlanges varen sendt retur til værkstedet for evt reparation eller andet. Ønsker kunden service mand til udlandet sker det udelukkende 100% på kundens regning uanset reklamationen er berettiget eller uberettiget.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til efh@ef-handel.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.

Persondatapolitik (GDPR) hos EF Handel
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos EF Handel.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler:

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

EF Handel indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på ef-handel.dk er EF Handel Linnerupvej 10 7160 Tørring cvr:18862603

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse mv. indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Såsom din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 år efter, at du har modtaget din vare.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. Post Nord med henblik på levering af dine indkøb.

Hvis der har været brud på vores persondatasikkerhed vil vi anmelde det på hjemmesiden Virk.dk

 1. har vores webshop og betalingssystem gennem  Reepay som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i EF Handel-Reepay datacenter.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
 • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@ef-handel.dk

Direktøren i EF Handel har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige er Direktør Erling Friis
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Service
Vi indgået aftale med flere servicteknikere, der er uddannet til flere mærker, samt har mange års erfaring og kan servicere hele landet.
Det forgår på den måde, at som udgangspunkt koster en service 2175 kr inkl. moms service og kørsel i hele Danmark inkl. brofaste øer. Men når du booker service, betaler du i første omgang 375 kr. når aftalen med teknikeren er indgået. Resten fakurerer teknikeren direkte med dig.

Bemærk ved ikke brofaste øer faktureres Servicemontøren yderligere for færgebillet, transporttid og ventetid.

Fortrolighedspolitik for EF Handel
I EF Handel er en af ​​vores vigtigste prioriteter vores besøgendes ‘privatliv og personlige oplysninger som indsamles og registreres af ef-handel.dk noget vi tager meget seriøst.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for mere information om vores fortrolighedspolitik, tøv ikke med at kontakte os via e-mail på info@ef-handel.dk

Logfiler
EF Handel følger en standardprocedure for brug af logfiler. Disse filer logger besøgende, når de besøger websteder. Alle hostingfirmaer gør dette og en del af hostingtjenesternes analyse. Oplysningerne, der er indsamlet af logfiler, inkluderer internetprotokol-adresser (IP) internetudbyder (ISP) -adresser, browsertype, dato og tidstempel, henvisnings- / exit-sider og muligvis antallet af alle klik. De er ikke knyttet til nogen information, der er personlig identificerbar. Formålet med informationen er at analysere trends, administrere webstedet, spore brugernes bevægelse på webstedet og indsamle demografiske oplysninger til internt brug.

Cookies og web beacons
Som enhver anden webside bruger ef-handel.dk ‘cookies’. Disse cookies skal bruges til at gemme al information inklusive besøgende ‘præferencer og siderne på det websted, som besøgende har adgang til eller besøgt. Oplysningerne bruges til at optimere brugernes oplevelse ved at tilpasse vores webside-indhold baseret på besøgende ‘browsertype og / eller anden information.

Google Double Click og DART-cookie
Google er en af ​​en tredjepart sælger på vores websted. De bruger også cookies, kendt som DART-cookies, til at vise dem annoncer til vores besøgende på webstedet baseret på deres besøg på www.website.com og andre sider på internettet. Besøgende kan dog fravælge brugen af ​​DART-cookies ved at besøge Googles annonce- og indholdsnetværk fortrolighedspolitik på URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger
Du kan se denne liste for at finde fortrolighedspolitikken for hver af reklamepartnerne på ef-handel.dk Vores privatlivspolitik blev oprettet ved hjælp af Generatoren om privatlivspolitik.

Tredjeparts annonceservere eller annoncenetværk bruger teknologier som cookies, JavaScript, eller beacons, der bruges i deres respektive annoncer og links, som vises på ef-handel.dk, der sendes direkte til brugernes browser. De modtager automatisk din IP-adresse, når dette sker. Disse teknologier bruges til at måle effektiviteten af ​​deres reklamekampagner og / eller til at personalisere det annonceindhold, du ser på websteder, du besøger.

Bemærk, at ef-handel.dk ikke har adgang til og kontrol over disse cookies, der bruges af tredjeparts annoncører.

Tredjeparts privatlivspolitikker
ef-handel.dk´s privatlivspolitik gælder ikke for andre annoncører eller websteder. Vi anbefaler dig derfor at konsultere de respektive fortrolighedspolitikker for disse tredjeparts annonceservere for mere detaljerede oplysninger. Det kan omfatte deres praksis og instruktioner om, hvordan man fravælger visse muligheder. Du kan finde en komplet liste over disse fortrolighedspolitikker og deres links her: Fortrolighedspolitiske links.

Du kan vælge at deaktivere cookies gennem dine individuelle browserindstillinger. Hvis du vil vide mere detaljeret information om cookiehåndtering med specifikke webbrowsere, kan du finde det på browsernes respektive websteder. Hvad er de her cookies?

Børns information
En anden del af vores prioritering er at tilføje beskyttelse til børn, når du bruger internettet. Vi opfordrer forældre og værger til at observere, eller overvåge og guide deres online aktivitet.

EF-Handel.dk indsamler ikke bevidst nogen personlig identificerbar information fra mindre børn under 13 år. Hvis du mener, at dit barn leverede denne form for information på vores side, opfordrer vi dig stærkt til at kontakte os med det samme, og vi vil gøre vores bedste for at straks fjerne sådanne oplysninger fra vores side.

Online privatlivspolitik Kun
Denne fortrolighedspolitik gælder kun for vores online aktiviteter og er gyldig for besøgende på vores websted med hensyn til de oplysninger, de har delt og / eller indsamlet i ef-handel.dk . Denne politik gælder ikke for oplysninger indsamlet offline eller fra andre kanaler end dette websted.

Samtykke
Ved at bruge vores websted accepterer du hermed også vores privatlivspolitik og accepterer de vilkår og betingelser der er.

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
EF Handel
CVR. nr. 18862603
Linnerupvej 10, 7160 Tørring
info@ef-handel.dk

Brug denne standardfortrydelsesformular

 

Handelsbetingelser er senest opdateret den 28/08 2023
Erling Friis

Tryk "Enter" for at søge, eller "ESC" for at lukke