Viser alle 7 resultater

 • Ovnkit

  88,00 kr.
 • Sort spraymaling

  99,00 kr.
 • Sort spraymaling varmefast

  112,00 kr.
 • Pyntering til Ø280mm stålskorsten (Brugt)

  120,00 kr.
 • Tagstyr til Ø280mm stålskorsten

  675,00 kr.
 • Stålskorsten sæt 3″ til pilleovn 80mm.

  8.800,00 kr.
 • Stålskorsten 3″ isoleret 1.meter til pilleovn 80mm.

  1.175,00 kr.

Stålskorsten, mange størrelser – Blank eller Sort

Stålskorsten fås i mange størrelser og de fleste vælger Blank eller Sort, Stålskorsten består af mange løse enheder som samles til en samlet enhed og vi udregner typisk priser efter kundens behov alt efter hvilke forhold der er på det pågældende sted hvor der skal sættes en skorsten op.

EF Handel har helt nede fra 80mm lysning og op til store special størrelser så vi kan hjælpe enhver der mangler en stålskorsten.

Røgrør haves i mange størrelser og nogle i gammel mål, EF Handel kan lever alt i røgrør til pilleovne som er vores speciale Vi kan lave special overgange efter mål og alle vores røgrør er godkendte i god kvalitet fra certificeret producenter som lever rør med stor nøjagtighed i mål så montering og samling af rør går let og hurtig.

Ø.155mm Røg rør er et gammel røg rørs mål som ikke laves mere men vi har lidt gammel lager og i værste fald kan vi få dem lavet eller vi kan lave en reduktions overgang så du igen har mulighed for at samle dine gamle røg rør måske også samle dem med de nye mål med en overgang.

MEN husk du må ikke ned drosle aftræks røret fra fyret ind til skorstenen men du må gerne skaller det op i størrelse.

Alle vores røg rør er lavet i kraftig kvalitets stål som er lavet med pression så samlinger er lette og lidt til og har du brug for de er støv tætte så kan vi anbefale at bruge vores ovn kit som hærder når det bliver varmet op og det har også let ved at slippe igen ved slag på røret så krakaler kittet og det er nemt at rengøre til en ny samling.

Røg rør er normalt malet med stærk varme bestandig maling og holder farven så godt som muligt alt efter hvor højt temperaturen bliver i røret. Op korter du et rør bør du reparer den samling med varme bestandig maling som vi også har på shoppen så undgår du unormal rust angreb på dine røg rør.

Vi har også løse renseklapper som du kan monter på dine røg rør hvis din skorstensfejre kræver ekstra inspektions klap så har vi også mulighed for at sende vores montør ud og bore et hul og monter et ekstra renseklap eller flere om nødvendig