Skip to main content

Nye pilleovne

Her finder ud vores udvalg af nye pilleovne
fra Extraflame.

SE ALLE VORES PILLEOVNE

Extraflame pilleovne

Extraflame KETTY EVO 6,5 kw

Her er Extraflames nye 2.0 pilleovn KETTY EVO 6,5.kw. Den har opnået meget høje resultater under test og med det flotte Nordiske design vil den pynte og varme i enhver stue og den har 15 kg stor tank, så der er piller nok til natten over alt efter periode, den er ekstrem lydløs og let at betjene. Virkelig god kvalitets ovn.

Fås i Sort, Hvid og Bordeaux.

Pris: 13.900 kr.

BESTIL NU

Extraflame Luisella 4,4 kw

Her er en af Extraflames nye pilleovne Luisella på KUN 4,4.kw. Lille og smart med stål beklædning i flot nordisk design som vil pynte og varme i enhver stue og den har 2 forskellige muligheder for røg afgang og kanal til ekstern rum. Termostat styrret, LED skærm og 10 kg pille tank. Den er ekstrem lydløs og let at betjene. Virkelig god kvalitets ovn som fylder næsten ingenting.
Mål: 572 x 892 x 307 mm

Fås i Sort og Bordeaux.

Pris: 12.500 kr.

BESTIL NU

Extraflame Giusy Evo 7 kw

Her er en af Extraflames nye pilleovne Giusy Evo 7.kw som vil pynte og varme i enhver stue og den har top afgang og stor tank så der er piller nok til flere dage alt efter periode. Den er ekstrem lydløs og let at betjene virkelig god kvalitets ovn.

Fås i Sort, Hvid. Creme og Bordeaux.

Pris: 16.500 kr.

BESTIL NU

Extraflame AMIKA 8 kw

Her er en af Extraflames nye pilleovn AMIKA 8.kw som vil pynte og varme i enhver stue og den har top afgang og stor tank så der er piller nok til flere dage alt efter periode. Den er ekstrem lydløs og let at betjene. Virkelig god kvalitets ovn.

Fås i Sort, Hvid og Bordeaux og med fedtsten.

Pris: 15.000 kr.

BESTIL NU
Tryk "Enter" for at søge, eller "ESC" for at lukke