Viser et enkelt resultat

  • Sort spraymaling varmefast

    112,00 kr.

Brugte kedler bliver mindre og mindre fordi de fleste køre dem helt ned inden udskiftning men ring gerne hvis du er ude efter en brugt kedel det kan jo være vi lige har en på vej ind.

Kedler har altid haft sin plads hos EF Handel som har bygget og repareret kedler i over 30 år det har været meget i Støbejern men i dag er støbejern næsten ude da det er en for dyrt fremstillings proces end at bygge dem i stålplade og det har ikke altid været populær at sælge pladejerns kedler da mange i midt 80´ begyndte at udnytte røgvarmen så godt at der blev for stor forskel mellem fremløb og retur at kedlerne rustede væk indenfor en kort år række da varmeforskellen gav meget kondensering og dermed tæring.

Støbejernskedler er ikke så skrøbelige over for det problem men da man fandt ud af at udnytte røgvarmen i pladejernskedler så faldt interessen for støbejernskedlerne men folk kom hurtig tilbage da pladejernskedlerne rustede op, så kom næste problem at udviklingen ikke var fuldt med støbejernskedlerne og de nye krav til virkningsgrad kunne ikke opnås.

Men tærings problemerne i stålpladekedlerne kunne jo løses med 3 vejs ventiler så man sørger for at retur vandet ikke bliver for koldt og derfor er det nærmest kun kedler af stål i dag på marked og de præster virkelig gode resultater  og holdbarheden er blevet meget god.

EF Handel sælger flere forskellige mærker her af Danske(Baxi) HS Tarm og en del udenlandske mærker som klare sig ret godt i markedet.

Vi har Modratherm kørende i Danmark og Norge som test kedler og det er med gode resultater så dem skal vi se mere til frem over, så har vi Atmos som er den standard kedel vi har solgt gennem mange år og vores Italienske leverandør har også en Kedel serie LNK som er smart i design og med god udnyttelse og ikke mindst det gamle Danske produkt HS Tarm er jo stadig på banen med et godt produkt.